Menvereniging Oldeholtpade

Zondag  6 oktober 2019

Beste Menners,

Dit jaar is er voor de 21ste keer, op zondag  6 oktober a.s., de jaarlijkse oefenmarathon van Oldeholtpade!

Inschrijven kan tot 17 september 2019.

Vorig jaar waren we erg blij met alle jeugdige deelnemers. Als er dit jaar voldoende deelnemers inschrijven die jonger zijn dan 17, zorgen wij voor een speciale jeugdrubriek op het vraagprogramma. Als je jonger bent dan 17 vermeld dit dan graag op het inschrijfformulier. Zodra we meer zicht hebben op het aantal jeugdige inschrijvers zullen we hierover iedereen nader informeren.

Omdat het de 21ste keer is, willen we er graag samen met u een bijzonder dag van maken! We rekenen weer op voldoende deelnemers en zien uw inschrijving graag tegemoet!

Inschrijf formulieren te verkrijgen via startlijsten.nl of uitnodiging in uw mailbox.

Inschrijvingen uitsluitend via een inschrijfformulier (volgt nog)  wat verzonden is aan marathon@menverenigingoldeholtpade.nl